Dit is mijn story. Ik ben benieuwd naar die van jou.

Hi, ik ben Sasha

Ik ben dankbaar dat je de tijd neemt om over mij en mijn passie voor fotografie te lezen.
Mijn naam is Sasha, Oekraïense van oorsprong en woon al jaren samen met mijn vriend Jeroen (we zijn inmiddels  getrouwd, maar hij vindt dat ‘vriend’ jonger klinkt) en dochter Iris in Bladel. Als twintigjarige heb ik mijn passie voor fotografie ontdekt. In 2015 heb ik van mijn passie mijn beroep gemaakt en ben ik als ondernemer ‘officieel’ begonnen met Sasien Photography.

Mijn foto style

Als lifestyle fotografe vertel ik een echt authentiek verhaal met behulp van natuurlijk, warm licht in een ontspannen, vertrouwde omgeving. Ik streef naar mooie en spontane plaatjes; thuis, op een buiten locatie of een locatie naar je keuze. Foto’s die laten zien wie je bent, wat je voelt op dat moment. Ik wil graag een compleet verhaal vertellen, jullie verhaal in foto’s. Daarbij gaat het mij niet alleen om het eindresultaat, maar ook dat je geniet tijdens de reportage.

Hoe is het begonnen

De liefde voor het vastleggen van een moment in beeld heb ik van mijn opa in Oekraïne. Met zijn kleine Zenit camera kon hij momenten in het leven van mijn familie prachtig vastleggen. Die foto’s maakten ons leven warmer en hang ik nu nog met liefde op. Dat wil ik ook bereiken met mijn foto’s. In Oekraïne vond ik de liefde voor het fotograferen van details in de natuur. Nu fotografeer ik de liefde tussen mensen waarbij de natuur, het licht en de grassprietjes, mijn kader is.

Jouw verhaal inspireert mij

Lange baby wimpers, een liefdevolle aanraking, een pure opmerking van een peuter of een twinkeling in de ogen tijdens een eerste ontmoeting; dit alles inspireert mij. Soms leef ik in een utopische wereld en wil ik dat iedereen van elkaar houdt. Als persoon ben ik af en toe wat chaotisch en zie ik steeds nieuwe fotomomenten. Dus als ik beloof dat we klaar zijn met de sessie, geloof me dan niet meteen, want even later kan ik een mooi detail zien en maak ik toch nog een aantal foto’s meer. Totdat het  fotoverhaal af is.